Bine ai venit, Vizitator
Utiliztor: Parolă Amintește-mă

SUBIECT:

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10843

• Geoopsy
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • 0742038430
  • Postări: 547
  • Mulțumiri primite: 413
:( ... de asta, aseara, Agent princ. Trandafir... era pus pe "cotonogit" biciclisti... prin oras. Primise ordine... :blink:
intr-un cuvant, ATENTIE LA ECHIPAREA BICICLETEI si a biciclistului conform ART. 101-1-8/2006.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: ciprian, l.atanasiu

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

...Lant intins...

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10845

• l.atanasiu
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • E o masura in toate
  • Postări: 1337
  • Mulțumiri primite: 489

Geoopsy a scris: :( ... de asta, aseara, Agent princ. Trandafir... era pus pe "cotonogit" biciclisti... prin oras. Primise ordine... :blink:
intr-un cuvant, ATENTIE LA ECHIPAREA BICICLETEI si a biciclistului conform ART. 101-1-8/2006.

Ai Proces-Verbal de Contraventie de stii articolul! :woohoo:

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10858

• ciprian
  • Deconectat
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • Postări: 4414
  • Mulțumiri primite: 1232
Poate nu ti-ai dat seama la momentul respectiv , Sami , dar trebuia sa ceri detalii ca sa stii ce sa anunti. Erau bune niste informatii.

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10861

• micutzu
  • Deconectat
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
  • Sami Mititelu
  • Postări: 215
  • Mulțumiri primite: 62
ne-au luat la intrebari ca de ce nu avem vesta,si ne-au intors imediat din drum.atat

Nothing is better than a 29er.
0747410127

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10862

• ciprian
  • Deconectat
V-ar fi prins noaptea pe drum , de a intrebat de vesta ? Se poarta vesta si ziua ?

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10864

• sosta
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 1110
  • Mulțumiri primite: 427
Din cate stiu eu purtarea vestei reflectorizante este obligatorie noaptea si in situatiile cu vizibilitate scazuta (ceata, ploaie etc.). Ziua nu se poarta.

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10867

• muti
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 3072
  • Mulțumiri primite: 1815

sosta a scris: Din cate stiu eu purtarea vestei reflectorizante este obligatorie noaptea si in situatiile cu vizibilitate scazuta (ceata, ploaie etc.). Ziua nu se poarta.

Nu e vorba ca stii tu sau nu ... scrie clar in lege OUG 195/2002: "Art. 161. - (1) Se interzice conducatorilor de biciclete sau de mopede: r) sa circule fara a purta imbracaminte cu elemente fluorescentreflectorizante, de la lasarea serii pana in zorii zilei sau atunci cand vizibilitatea este redusa;"

Deci ori era seara ori nu era vizibilitate, altfel ciu-ciu domnu' politist. Si nu spune nicaieri ca trebe vesat musai sau mai stiu eu ce, doar sa fie prevazuta cu elemente reflectorizante. Tricoul de la club are asa ceva la spate :D.
Si avem sectiune speciala dedicata legislatiei - Legislatie specifica biciclistilor
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cipt2001, Austin, l.atanasiu

Ultima Editare: de muti.

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10908

• ciprian
  • Deconectat
Miine venim cu tricourile de la club si cu sepcile rosii ?

Ultima Editare: de ciprian.

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10909

• ciprian
  • Deconectat
Nu stiu cine si cind a mai fost la paduricea de la Stadion, dar mie nu mi-a venit sa cred ce fel arata acea padurice acum . Ultima data am ajuns acolo prin Ianuarie inainte de accident si acea imagine care o am in memorie nu mai exista comparind-o cu ce este acum. Acolo era o zona era plina de verdeata , boscheti ne boscheti, tufisuri , acea verdeata nu mai exista. Sunt numai niste trunchiuri de copaci si mari gramezi cu crengi. Stiu, o sa se spuna ca se vor cara acele crengi, dar cu restul ce facem ? Eu stiu un lucru, la Girboavele in toti anii in care am pregatit traseul de concurs , nu s-a facut decit sa amenajam un traseu, care de fapt era. Dar nu am intrat in padure sa taiem tot ce inseamna tufa. Unde mai este acea frumusete , cu totul verde ? De ce trebuie sa stricam ? Pai ce ar fi daca toti organizatorii de concursuri de MTB ar intra in paduri si ar taia tot ce le iese in cale, si sa ramina numai trunchiurile de copaci. S-a gindit cineva ca poate la o tura de antrenament pierzi controlul bicicletei si nu mai ai unde sa te opresti decit in copaci, fata de un tufis care poate te zgiriia putin, dar nu mai ajungeai in copac ?
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: alinushul

Palavrageala acum 11 ani 7 luni #10913

• MihaiDan
  • Deconectat
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
  • Postări: 43
  • Mulțumiri primite: 10
Chiar exagerezi Ciprian ... trebuia sa te mai duci in timpul anului sa vezi ce fel arata ... nici nu puteai sa intri cu bicicleta ca erau boscheti peste tot. Nu stiu daca tie iti place sa te biciuiasca boschetii in timp ce mergi ... fara sa vezi pe unde mergi :). Poti sa intri acum acolo fara frica ca dai peste aurolaci sau alte chestii ... se vede dintr-o parte in alta a padurii.
Iar cu pierdutul controlului, sa fim seriosi ... daca e cineva sa piarda controlul acolo incat sa zboare prin boscheti, mai bine ca vede unde cade, dacat sa se piarda prin jungla ... si poate ar trebui sa mai invete sa mearga mai bine pe bicicleta :)
Si la concursurile mai mari, in zonele de "jungla" se curata, nu se lasa la voia intamplarii.
Hai sa nu mai carcotim ... e usor sa se faca comentarii, dar de muncit a fost peste putiinta multora am vazut. A iesit o treaba buna si e bine ca a avut cine sa o faca, nu conteaza din ce club a facut parte, ca vad ca de aici se isca o gramada de discutii.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Skypici, Dan-Mihai, Cristi Prala, Andreea P

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10914

• l.atanasiu
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • E o masura in toate
  • Postări: 1337
  • Mulțumiri primite: 489
Opinie "rabinica": Ambele luari de pozitie le consider juste! :)!
Apropo, am fost la padurice (abia) joi.
Categoric padurea Garboavele a fost toaletata doar poteca, cu interventii minimaliste, pe care de altfel vegetatia le-a refacut in cateva saptamani! Sunt 100% adeptul acestei abordari in natura extravilan.
Pe de alta parte, in localitati, boschetii capata cu totul alte "utilizari" si nu neaparat romantice...
Poate ne-ar fi mai usor de acceptat daca am conveni ca in orase e nevoie de parcuri nu de padurici.
Remarcati, va rog, ca nu invoc nici un argument de ordin "ciclist"-ic, ci strict social si urbanistic. Poate ca si zona verde de langa stadion va deveni un spatiu mai salubru si mai sigur.
Restul, vorba noastra, e cancan!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Skypici, Geoopsy, cretu97

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10920

• ciprian
  • Deconectat

MihaiDan a scris: Chiar exagerezi Ciprian ... trebuia sa te mai duci in timpul anului sa vezi ce fel arata ... nici nu puteai sa intri cu bicicleta ca erau boscheti peste tot. Nu stiu daca tie iti place sa te biciuiasca boschetii in timp ce mergi ... fara sa vezi pe unde mergi :). Poti sa intri acum acolo fara frica ca dai peste aurolaci sau alte chestii ... se vede dintr-o parte in alta a padurii.
Iar cu pierdutul controlului, sa fim seriosi ... daca e cineva sa piarda controlul acolo incat sa zboare prin boscheti, mai bine ca vede unde cade, dacat sa se piarda prin jungla ... si poate ar trebui sa mai invete sa mearga mai bine pe bicicleta :)
Si la concursurile mai mari, in zonele de "jungla" se curata, nu se lasa la voia intamplarii.
Hai sa nu mai carcotim ... e usor sa se faca comentarii, dar de muncit a fost peste putiinta multora am vazut. A iesit o treaba buna si e bine ca a avut cine sa o faca, nu conteaza din ce club a facut parte, ca vad ca de aici se isca o gramada de discutii.

Mihai tu crezi ca pe mine ma intereseaza cine a fost acolo, care club, sau cine ca persoana ? Nici nu ma intereseaza. Intelegeti o data pentru totdeauna , nu ma intereseaza ce face clubul vostru , dar daca aveti nevoie de serviciile mele undeva, nu stati pe ginduri sunati, cum au facut unii, dar nu poti sa o iei ca o remarca ca am ceva cu voi. Eu am subliniat ca nu imi place ca sa distrus toata vegetatia din acea padure, ca asa vrea omul, si au ramas doar niste trunchiuri goale de copaci, atit. Din cite stiu Silviu ca pe el il cunosc mai bine, promoveaza salvarea naturii fata de rautatea umana si prin asta il respect mai mult fata de multi dintre colegii vostri care ii stiu , cu salul, salut si atit, dar ce am vazut acolo mie personal nu mi-a placut.Padurea a fost acolo inaintea omului, iar omul cind a venit acolo a vrut sa o modeleze dupa bunul lui plac. Eu umblu in acea padurice de circa 35 ani si stiu cum arata.

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10926

• fesu
  • Deconectat
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
  • Postări: 31
  • Mulțumiri primite: 2
De aproape 2 ani nu am mai fost la padurice , dar astazi dupa ce am privit la baietii de la clubul de ciclism la ceea ce faceau cu copii , am intrat in padurice sa vad si eu cum arata dupa comentariul facut de cineva de pe aici ,si nu pot sa spun ca arata prea bine la cum cunosteam zona . Nu mai este pic de vegetatie , copaci si atit. Mormane de vegetatie taiata. Nu ar fi fost mai frumos sa se tunda vegetatia doar pe unde mergeau traseele ca sa nu mai fii lovit de crengi ? Asa se gindise la inceput, acum de ce s-a regindit strategia si sa tuns toata padurea ?

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10927

• MihaiDan
  • Deconectat
Toata treaba s-a facut din dorinta ca oricine sa poata veni sa se dea cu bicicleta in conditii decente si sa se simta in siguranta.
Anul trecut in toamna am reusit sa facem o curatenie in toata padurea .... si am scapat de sute de peturi, pungi si mai ales sticlutele de prenadez.
Din primavara tot se lucreaza acolo, incet dar sigur ... cu o mana de oameni nu poti sa faci minuni peste noapte, mai ales ca padurea aia cred ca nu a mai fost igienizata vreodata.
In vara, dupa ce inverzise totul, efectiv nu mai puteai sa intri pe anumite zone ... boschetii acoperisera tot. Intrai in padure si te trezeai inconjurat de boscheti si nu mai stiai incotro sa o apuci. In conditii de astea, daca noi care cunoastem traseul sa zic ca ne mai descurcam si induram boschetii primiti in fata, un copil care vrea sa invete sa mearga offroad crezi ca si-ar face curajul sa intre in padure?
Cu siguranta nu se vrea defrisarea / stricarea naturii ... copacii sanatosi sunt lasati in picioare, eventual curatati in partea de jos, iar boschetii sunt taiati. In primavara nu o sa fie frumos sa vezi cum se face un covor frumos de iarba, in locul boschetilor?
Nici o grija oricum, fara munca de intretinere, boschetii aia se refac pana la anul fara probleme :).
Inainte daca mai erau si alti oameni care treceau pe acolo, riscai sa vii cu viteza si sa te lovesti de ei, pentru simplu fapt ca nu vedeai ce e dupa colt :). Nu e mai bine acum ca poti sa vezi dintr-un capat in altul si sa stii ce te asteapta mai in fata?
Daca se curata toata vegetatia asta, poate totusi mai scapam si de aurolacii care isi fac veacul pe acolo ... si nu numai aurolacii.
Anul trecut a venit concursul, s-a facut curat putintel, s-au dat copii pe acolo .... dar totusi nu e mai bine sa se faca conditii astfel incat sa poata veni copii tot anul sa se dea acolo ?

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10928

• MihaiDan
  • Deconectat
La cat de stranse sunt buclele din traseu ... faci curat 1-2 metri de o parte si de alta ... si cam iese ce e acum :).
Prioritate a avut curatirea zonei .. cu o mana de oameni nu poti sa faci prea multe deodata .. mormanele alea de crengi nu incurca pe nimeni cred eu, poteca e circulabila. O sa le vina si lor randul sa fie duse la gunoi.
Toata treaba asta nu trebuie gandita doar pentru CCG sau BW ... in oras sunt o gramada de biciclisti ... oare cati ar fi avut curajul sa intre acolo in conditiile in care dupa primii 10 metri deja te pierdeai in vegetatie si gunoaie?

Ultima Editare: de MihaiDan.

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10934

• fesu
  • Deconectat
  • Postări: 31
  • Mulțumiri primite: 2
Corect Mihai Dan , dar eu o vad ca o lucrare facuta de om pentru binele lui si numai al lui, fara a tine cont de natura.

Ultima Editare: de fesu.

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10935

• ciprian
  • Deconectat
Ionut Ifrim cu esti ?

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10937

• Patriche Georgian
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • 0751567265
  • Postări: 494
  • Mulțumiri primite: 120
In legatura cu incidentul neplacut cu puslamaua aia care a furat un telefon. Parerea mea, printata poza si pusa pe gardurile sau stalpii din apropierea liceelor. In modul asta, cineva ar trebui sa-l identifice si sa-l denunte.

4 wheels move the body,2 wheels move the soul
Ultima Editare: de Patriche Georgian.

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10938

• if.ionut
  • Deconectat
  • test
  • test
  • Postări: 13
Sunt bine, avand in vedere ca se putea mai rau. O clavicula rupta.

Palavrageala acum 11 ani 6 luni #10939

• Geoopsy
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • 0742038430
  • Postări: 547
  • Mulțumiri primite: 413
...pacat :( Insanatosire grabnica... Ai astampar, sa se sudeze bine.

...Lant intins...
Timp creare pagină: 0.156 secunde

Suntem pe Strava