R.O.I.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ
pentru membrii Asociației Sportive "Clubul de Ciclism Galați"

 1. Clubul de Ciclism Galati este constituit din persoane care au semnat adeziunea la CCG
 2. Membrii activi sunt platitori de cotizatie, au drept de vot, drept de folosinta gratuita a bazei materiale a Clubului, de serviciile informatice aferente Clubului (website, forum, s.c.l.) cat si la produse promotionale, reduceri la achizitia de echipament si la taxele de inscriere sau transport la concursuri, in limita fondurilor CCG.
 3. Membrii simpatizanti nu platesc cotizatie si nu au drept de vot, acestia au acces la serviciile informatice aferente CCG, mai putin la „Aria Privata” si au dreptul la achizitia de echipament.
 4. Toti membrii clubului pot participa la actiunile organizate de Club si la concursurile nationale si internationale, din partea Clubului de Ciclism Galati.
 5. Membrii clubului au obligatia de a face tot posibilul pentru a contribui la atingerea obiectivelor CCG şi de a se implica activ în activităţile acestuia.
 6. Pentru viitorii membri, accesul in grupa membrilor activi se va face in mai multi pasi, urmatoarele 2 luni vor fi de proba , nu se plateste cotizatie si se va da acceptul la Aria privata de pe forum, iar acea persoana va fi monitorizata permanent pentru a se vedea daca se implica in discutiile legata de bunul mers al clubului, de pe forum si daca participa la actiunile si sedintele clubului. Iar dupa acea perioada de proba consiliul director va lua hotarirea daca persoana respectiva merita sa fie in Clubul de Ciclism Galati sau nu.
 7. Membrii clubului pot fi exclusi din cadrul CCG in urmatoarele circumstante:
  • comportament necivilizat sau nerespectarea mediului inconjurator
  • consumul de droguri sau abuzul de alcool in cadrul activitatilor desfasurate de CCG
  • atitudine discriminatorie pe baze rasiale, religioase sau sexuale
  • nerespectarea indrumarilor conducerii clubului, precum si alte activitati imorale, ilegale sau care contravin scopurilor si intereselor Clubului de Ciclism Galati, intra sub atentia conducerii clubului si in cazurile grave, membrii vinovati de aceste actiuni pot fi exclusi din club in urma votului Consiliul Director.
  • Membrii activi ai CCG au obligatia de a achita cotizatia la inceputul lunilor Ianuarie si Iunie; o intarziere mai mare de 3 luni a platii cotizatiei duce automat la trecerea lor in categoria membrilor simpatizanti si restringerea accesului in cadrul Forumului
 8. Regulamentul de Ordine Interioara este supus discutiilor si propunerilor pe Forum si este adoptat de membrii clubului prin semnarea Adeziunii catre CCG.
 9. Regulamentul de Ordine interioara poate suferi modificari in urma propunerilor membrilor clubului.

Suntem pe Strava