Politica de confidentialitate

Angajamentul nostru fată de confidentialitate

Depunem eforturi pentru a proteja website-ul, serviciile şi utilizatorii noştri impotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informaţiilor pe care le deţinem.
Nu vom divulga/vinde niciodată unor terti neautorizati informatii confidentiale și ne vom asigura prin mijloacele care ne stau la dispozitie că aceste informatii sunt in sigurantă.
Aveţi dreptul de a solicita oricand ştergerea contului şi a tuturor datelor personale prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ce fel de date cu caracter personal culege ciclismgalati.ro?
Prin formularul de inscriere ciclismgalati.ro colecteaza urmatoarele date personale: nume, prenume, anul nasterii, sex, email, telefon si orasul de domiciliu.
Prin formularul de contact cerem urmatoarele date personale: nume, prenume, email si optional numarul de telefon.

Unde se stochează toate aceste informații?
Informatiile din formularul de inscriere se stocheaza pe siteul www.ciclismgalati.ro iar pentru cronometrare o parte din ele sunt stocate pe www.webscorer.com
Termeni si conditii webscorer.com
Protectia datelor webscorer.com
Informatiile din formularul de contact se stocheaza pe contul de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru ce se folosesc datele?
Datele personale din formularul de inscriere se folosesc in urmatoarele scopuri:
alocarea de catre organizator pentru participant a unui loc in competitie
incadrarea automata a participantului la categoria sa de varsta.

Cine are acces la aceste date?
La aceste date au acces doar organizatorii Asociatiei Sportive Clubul de Ciclism Galati.

REGLEMENTĂRI FINALE
1. Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi în nume propriu sau prin cesiune către partenerii concursului, orice material fotografic, video și audio cu participanții Gârboavele XC din timpul desfășurării concursului (inclusiv de la linia de start / finish și de la premiere).
2. Prin înscrierea la cursă participanții declară ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către organizator, astfel încât sa fie păstrate și prelucrate în scopul desfășurării Cursei.
3. Prin înscrierea la Gârboavele XC, se consideră ca înțelese și acceptate prevederile prezentului regulament de către fiecare participant în parte.