Bine ai venit, Vizitator
Utiliztor: Parolă Amintește-mă
  • Pagină:
  • 1

SUBIECT:

Pista noastra cea de toate zilele acum 12 ani 10 luni #5618

• muti
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 3072
  • Mulțumiri primite: 1815
S-a modernizat strada Otelarilor - bun.
Avem asfalt excelent - bun.
S-a largit partea carosabila - bun.
S-a trasat pista pentru biciclete - bun. Pe trotuar - RAU.
Voi posta si poze, pentru cei inca nu cunosc situatia.
Mai proasta alegere in pozitionarea pistelor pe trotuar nu cred ca am vazut nicaieri. Acum nu au loc sa treaca nici pietonii si nici biciclistii.
Incepuse Ciprian un proiect, dar l-a pus in raft. Hai sa stergem praful de pe el. Nu de alta, dar nu va trece mult si sigur se vor intampla ceva incidente pe pista respectiva si nu stiu cine va avea dreptate.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cHris, Aida

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Pista noastra cea de toate zilele acum 12 ani 10 luni #5623

• Austin
  • Deconectat
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • Also known as MIRCEA
  • Postări: 631
  • Mulțumiri primite: 126
tre sa fii nebun sa mergi pe acolo. plus ca stim bine ca pistele pe trotuar conform sefului politiei romane sunt neconforme. Eu voi merge in continuare pe carosabil

Multumesc celor ce ma suporta, in orice mod posibil :)

Pista noastra cea de toate zilele acum 12 ani 10 luni #5624

• adrianpreda
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Ultimul berbec
  • Postări: 355
  • Mulțumiri primite: 90
Eu + bicla mea suntem un vehicul + conducator de vehicul.
Merg pe strada.
Pacat ca se cheltuie in continuare bani pe trasat dungi pe trotuare

The older I get, the faster I was...
Scott Aspect 20
0763270935

Pista noastra cea de toate zilele acum 12 ani 10 luni #5627

• bTz
  • Deconectat
  • test
  • test
  • Postări: 11
  • Mulțumiri primite: 0
:))..Pista lor mai bine zis.
Folosesc acea ruta in fiecare zi, atat la dus cat si la intors de la servici.
Acea pista este imposibila pentru cei care au ceva experienta la pedale si posibila pentru incepatorii care merg cu un 10-15 km/h.
Nu inteleg de ce se mai fac aceste piste inutile pentru biciclisti. Cine le face? De ce le face? Cum le face? .. Printre primele legi care trebuiesc respectate atunci cand este conceputa o pista adresata ciclistilor este "Respectarea minima de 0,5 m intre pista de bicicleta si ORICE obstacol aflat in apropierea acesteia". Zic ca acea pista este imposibila pentru ca pe toata lungime ei vom gasi:
1)PIETONI (Care pentru ei acea "pista" este ca un covor rosu)
2)Stalpii de iluminat public, care sunt foarte aproape de "pista"
3)Locul de parcare a lui "NEA GIGEL"
4)e.t.c e.t.c e.t.c e.t.c

Eu propun sa ne organizam si sa facem ceva de genul "
" si "O noua editie de - Marea Bicicleala".

Cu Respect.

Pista noastra cea de toate zilele acum 12 ani 10 luni #5634

• ady2012
  • Vizitator
  • Vizitator
in tm cand ma duceam la soacra-mea foloseam pista asta:

cand plecam spre casa de la servici trebuia sa merg asa:http://www.youtube.com/watch?v=LYVvr2ZVfzQ
iar cea mai tare pista:http://www.youtube.com/watch?v=1NSnQYY-D6U9
valea paielor e minciuna :evil:

Ultima Editare: de ady2012.

Pista noastra cea de toate zilele acum 12 ani 10 luni #5635

• ady2012
  • Vizitator
  • Vizitator
am postat asta ca sunt fericit in orasul meu ca sunt decat vreo 4 piste si nu o gramada si degeaba:http://www.youtube.com/watch?v=ASVMLhjnGcU

Pista noastra cea de toate zilele acum 12 ani 10 luni #5637

• probike
  • Deconectat
  • test
  • test
  • Postări: 3
  • Mulțumiri primite: 2
Realitatea este ca daca nu erau pistele de bicicleta facute pe vremea lui
Ciumancenco nu as fi invatat sa merg si nu as fi cumparat o bicicleta.
Asa cum au fost ele cu lipsuri au fost un inceput.
De atunci au inceput sa se inmulteasca bicicletele.
Aveti dreptate pistele de bicicleta nu sunt perfecte. Dar nu sunt complet inutile.
Sunt surprins placut ca au aparut piste noi pe Strada Otelarilor si Gheorghe Asachi.
Cu cat vor fi mai multe piste cu atat vor fi mai multi biciclisti si astfel cerinta sa fie imbunatatite.
Multa lume ar vrea sa faca miscare, sa se recreeze dar si sa circule in siguranta.
Pe sosea corform statisticilor siguranta nu este!
0-100.hotnews.ro/2013/02/28/accidentele-...0-de-decese-in-2012/

Pista noastra cea de toate zilele acum 12 ani 10 luni #5638

• ady2012
  • Vizitator
  • Vizitator
probike,in tm mi-am cumparat o "bitzigla",pt ca vroiam sa nu mai intarzi la servici si sa scap de mirosul insuportabil din tranvaie si autobuze timp de 50 de min.insa acele piste facute cu o bidinea si o galeata de vopsea,m-a adus la schimbarea a 2 perechi de roti pe an si aruncarea unui cadru la gunoi.eu sper ca nu ne vom opri aici cu aceste piste si vom lupta sa fie facute cat mai bine si sigure,si pt pietoni cat si pt biciclisti.
era sa uit,tot meritul in tm il are gratian care a incercat sa va deie o pista unde sa va feriti de tiganii cu bolizii de sute de mii de euro.

Pista noastra cea de toate zilele acum 9 ani 2 săptămâni #24707

• cosman
  • Deconectat
  • Postări: 885
  • Mulțumiri primite: 213
Salutare. Cat de curând vreau sa fac o plimbare pe pistele de biciclete din orasul Galați . Vizate imi sunt cam toate. Revin cu detalii..

Pista noastra cea de toate zilele acum 9 ani 2 săptămâni #24721

• cosman
  • Deconectat
Ieri am făcut un rulaj pe pistele de biciclete din Galați.Traseul de aproximativ 15 km a fost : Bulevardul Galati ( la intrarea dinspre Brăila), strada Otelarilor, strada Brăilei dus - întors ( între Mc Donald si ieșirea spre Tecuci), strada Frunzei, strada Gheorghe Asachi, strada Anghel Saligny,strada Tecuci, faleza Superioară și faleză Inferioară. Pistele sunt mai roșii sau mai la culoare asfaltului, mai noi sau mai vechi, cu marcaje din vopsea alba sau galbenă sau bordurate, legale sau ilegale, libere sau ocupate de masini ( in Piața centrală e dezastru) .Pe parcursul traseului meu am întâlnit un singur biciclist pe pistă, mai mulți pe sosea și la final pe pistele de pe faleză am vazut ceva mișcare in acest sens. Eu vreau sa refac plimbarea spre a promova mișcarea pe bicicletă pe aceste piste puse la dispoziție, in ultimii ani de autorități. Voi ce ziceți?

Pista noastra cea de toate zilele acum 9 ani 2 săptămâni #24727

• l.atanasiu
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • E o masura in toate
  • Postări: 1337
  • Mulțumiri primite: 489
Eu spun ca e bine. Din pistele pe care le-ai enumerat, singura ce se preteaza la plimbare e cea de pe faleza inferioara, si cred ca sunt CCG-istul care o foloseste cel mai des! :), sigur e foarte stresant daca esti neinspirat cand alegi momentul. Mai merg (rar) pe pista de pe Otelarilor, cand ma intorc dinspre Dig si sunt prea obosit sa ma feresc de masini.
Dar sa imi dedic prea putinul timp alocat ciclismului pentru a utiliza toate pistele Galatiului... nu sunt eu chiar atat de altruist sa fac educatie "gratuita" galatenilor, fie ei pietoni sau soferi. Daca asa zisele piste pictate pe trotuar sunt pe traseul biciclistilor in drumurile lor spre si dinspre locurile de munca, zic sa le foloseasca, "stimulati' si de astia din Politia Locala!
Finalmente vreau sa fiu bine inteles: sunt de parere ca bicicleta isi are locul pe strada, ca orice vehicul, nu la concurenta cu pietonii pe trotuar. Daca Politia si-ar face datoria, ar "convinge" soferii sa nu mai parcheze pe pista strazii Tecuci. :(
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: adrianpreda, Aurelian, cosman, catalin

Pista noastra cea de toate zilele acum 9 ani 20 ore #24903

• cosman
  • Deconectat
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: l.atanasiu

Discutii private CCG acum 8 ani 11 luni #25031

• l.atanasiu
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • E o masura in toate
  • Postări: 1337
  • Mulțumiri primite: 489
Doresc sa impartasesc cu voi impresia lasata de plimbarea pe pistele de bicicleta de deunazi:
La "+" voi mentiona segmentele de la urcarea dinspre Auchan, cele de pe B-dul Dunarea (MIcro 19) si bineinteles cel de pe Tecuci, singurul unde nu intri in conflict de interese cu pietonii ;)
La "-" cum e de asteptat gluma proasta de pe Frunzei, si tronsoanele din zona IC Frimu -unde le faceam o concurenta neloiala carucioarelor cu bebelusii ce ar trebui sa va plateasca pensia peste vreo 25 de ani-. ... nu am zambit atat de protector/linistitor pana atunci atator mamici vadit stresate de grupusorul nostru, chit ca nu aveam mai mult de 10km/h. La un moment dat era sa devin obiectul unei intalniri intempestiv romantice cu un nene care (imprudentul!) s-a retras cu un pas de la chioscul de pe trotuar. Pe de alta parte nu ne-a injurat/bruscat nimeni, ori noi aveam mult farmec(?!) ori era prea cald(!). Semnificativa mi s-a parut surprinderea celor cativa biciclisti de pe strada privindu-ne cum ne strecuram uneori claxonand pietonii pe trotuar.
Cum imi place sa ma consider rational, eu personal voi folosi doar segmentele mentionate la "+" si in regim de promenada cel de pe Faleza inferioara; cat despre celelalte le voi evita cu obstinatie, avand convingerea ca nu vor face decat rau relatiei ciclist-pieton.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cosman

Ultima Editare: de l.atanasiu.

Discutii private CCG acum 8 ani 11 luni #25032

• muti
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 3072
  • Mulțumiri primite: 1815
Segmentul de pe str. Frunzei e zona gen. Triunghiul Bermudelor. Cand apare, cand dispare zona destinata biciclistilor.
Ce-a mai frumoasa zona, ramane segmentul de pe str. Tecuci, unde chiar nu am avut stres cu juniorul, dar chiar si acela e periculos tinand cont ca sunt prea multe intersectii cu drumuri laterale.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: l.atanasiu

Ultima Editare: de muti.

Pista noastra cea de toate zilele acum 8 ani 11 luni #25033

• cosman
  • Deconectat
Pentru mine, pista pentru biciclete de pe str Tecuci este un domeniu de utilitate publică importantă, și anume :
- ea face legatura între o zona densă de locuințe ( Masnita, cart IC Frimu, Piața Energiei, etc.) și Piața centrală
- există un mii de transport ( traseul 11. parcă) care străbate străzile : 1 decembrie, Siderurgistul, Brăilei, Domnească, Eroilor și Traian... aproximez 40-45 min timp de deplasare
- cu bicicleta faci 10 min la dus.. la retur e mai greu cu bagajele și la deal dar faci economie de 4 roni sau mai mult in cazul cu autoturismul personal, mișcare dar nu mai dai bani la medicamente.
Mai rămâne problema spatiilor de parcare a bicicletelor!!!

• Pagină:
  • 1
Timp creare pagină: 0.082 secunde

Suntem pe Strava