Bine ai venit, Vizitator
    Utiliztor: Parolă Amintește-mă
    • Pagină:
    • 1
    • 2
    • 3

SUBIECT:

In jurul domnului Tutuiat - sambata 27.10.2012 acum 13 ani 8 luni #1328

• silviu
    • Avatarul lui silviu Autor Subiect
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
    • ghkf
    • Postări: 31
    • Mulțumiri primite: 10
    nu am gasit masini disponibile pentru a putea face traseul din jurul tutuiatului astfel ca am bagat varianta de "backup" mai bine decat sa renuntam complet la tura...
    da, tura respectiva (din harta) a fost facuta :)... o mai facusem si alta data si mereu imi place :P
    pene au fost cam... 5-6 pentru un grup de 11 persoane :), majoritatea cu lichid anti-pana in gume :P

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

ghj

In jurul domnului Tutuiat - sambata 27.10.2012 acum 13 ani 8 luni #1331

• Austin
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
    • Also known as MIRCEA
    • Postări: 631
    • Mulțumiri primite: 126
    A fost superb, iar micii si vinul de dupa bineveniti. Multumesc baietilor ca au avut grija de mine pe ultimii 10 km cand simteam ca nu mai am energie in mine nici cat o ceapa degerata :D Dar nu-i bai, nu ma las, ma antrenez in continuare, si sper ca in felul asta sa-mi creasca si anduranta de pedalat.
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: silviu

Multumesc celor ce ma suporta, in orice mod posibil :)

In jurul domnului Tutuiat - sambata 27.10.2012 acum 13 ani 8 luni #1332

• ady2012
    • Vizitator
    • Vizitator
    si aranjarea bicicletei pe jos....nu cu partea activa pe pamant!!! :P partea nasoala la mine a fost ca trebuia sa alerg cu un pinion de 14 si un angrenaj de 42, pe langa ceilalti care alergau cu 11-12 si un angrenaj de 44-48

Ultima Editare: de ady2012.

In jurul domnului Tutuiat - sambata 27.10.2012 acum 13 ani 8 luni #1333

• crf1988
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
    • Postări: 77
    • Mulțumiri primite: 7

ady2012 a scris: si aranjarea bicicletei pe jos....nu cu partea activa pe pamant!!! :P partea nasoala la mine a fost ca trebuia sa alerg cu un pinion de 14 si un angrenaj de 42, pe langa ceilalti care alergau cu 11-12 si un angrenaj de 44-48

Pai de unde ai tras tu concluzia ca noi mergem cu 44-48 si pinion 11-12 ? Nu s-a mers nici in varianta de antrenament, pe intoarcere ne-am jucat putin... Important este ca nimeni nu s-a accidentat si pe bac la intoarcere am fost toti multumiti de tura. Cine s-a suparat sa nu mai vina alta data ;)

In jurul domnului Tutuiat - sambata 27.10.2012 acum 13 ani 8 luni #1334

• ady2012
    • Vizitator
    • Vizitator
    Nu s-a suparat nimeni.Ma gandeam la un upgrade la a mea pt drumetii :) .Ultima portiune am mers cu Silviu si Dydy.Tura a iesit foarte bine,imi pare rau ca n-am mai putut ramane cu voi la Popas .

In jurul domnului Tutuiat - sambata 27.10.2012 acum 13 ani 8 luni #1340

• revel
    • Deconectat
    • perpetum mobile.0745384804
    • Postări: 56
    • Mulțumiri primite: 19

ady2012 a scris: Nu s-a suparat nimeni.Ma gandeam la un upgrade la a mea pt drumetii :) .Ultima portiune am mers cu Silviu si Dydy.Tura a iesit foarte bine,imi pare rau ca n-am mai putut ramane cu voi la Popas .

Stai linistit la 48 cu 11 ramai fara suflu ,iti taie genunchii ,nu dai mult timp desi dupa sococteala si la prima vedere asa pare ca e mai usor,dar de unde ...ia baga tu cadenta si sa vezi 42 cu 14 ce minuni face pe distanta lunga,

da-te mai in spate pe sa,era bine cu spd-uri trage ritmic pe nas aer ,lasa-te pe ghidoanele din fata cit poti si dai cadenta, dupa incalzire si mai vorbim dupa, cum ai sa privesti pinioanele alea si eu am raport 44 14 si tot mai mult timp o duc pe 44 16 pe cadenta cind schimb pe ultimul de 14, pierd viteza sau scade cadentta in timp scurt...

dar tura asta e un deliciu care nu merita fugarit ci savurat fiecare peisaj cu drag.
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: crf1988

pe carari de munte ,in serpentine asfaltate, inconjurate de codri si paduri salbatice,peisaje mirifice,evident pe 2 roti...

In jurul domnului Tutuiat - sambata 27.10.2012 acum 13 ani 8 luni #1343

• ady2012
    • Vizitator
    • Vizitator
    era vb de ultimii 15 km unde nu am mai prins cadenta ca au achimbat rapoartele.Eu merg la drum cu 52-18 pe cursiera si 44-16 mtb.acum duc dorul dupa 18 la cursiera si de 44 la mtb :(

• Pagină:
    • 1
    • 2
    • 3
    Timp creare pagină: 0.055 secunde

Suntem pe Strava