Bine ai venit, Vizitator
    Utiliztor: Parolă Amintește-mă
    • Pagină:
    • 1
    • 2

SUBIECT:

Tura de plimbare prin istorie -duminica 21.10.2012 acum 13 ani 9 luni #1137

• revel
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
    • perpetum mobile.0745384804
    • Postări: 56
    • Mulțumiri primite: 19
    Bravo,bravo,bravo,super tura ,excelenti baieti,felicitari pentru organizare Silviu si multumesc de urari!!!

Ce sa zic m-am simtit excelent cu voi ,am facut ce mi-am propus ,a fost cel mai frumos traseu de mtb la mine ,desi nu am facut toata tura cu voi, ce am facut eu au iesit 75 de km ,repet cei mai frumosi din vara asta, pe care mi-am facut cadou de ziua mea:))))

Am sa pun si bike map-ul ,dupe ce am urcat acolo in saua de sub Suluc,coborare pe o potecuta ingusta si oachesa pina in valea Jijilei, unde in 8 km am ajuns si in sat cu tot cu proba tehnica ,pana spate ce mi-a furat 10 min. apoi pina la bac dunga pe sosea de data asta ,sa ajung mai repede 14.00,sosirea mea.

www.bikemap.net/route/1884870#lat=45.343...1&maptype=ts_terrain

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

pe carari de munte ,in serpentine asfaltate, inconjurate de codri si paduri salbatice,peisaje mirifice,evident pe 2 roti...

Tura de plimbare prin istorie -duminica 21.10.2012 acum 13 ani 9 luni #1159

• crf1988
    • Deconectat
    • Postări: 77
    • Mulțumiri primite: 7
    Frumoasa tura, ma bucur ca am plecat pregatit pentru supravetuire, exact de ceea ce mi-a fost frica aia s-a si intamplat, am mucifiat iar lantul de 2 ori in 3 zile (prea lunga pauza se pare). Am avut noroc vremea a tinut cu noi vantul a fost slabut atunci cand a batut, exista cateva zone unde ar merge facute mai multe poze dar din pacate sunt pe o coborare, pentru un moment m-am gandit sa ma opresc dar adrenalina era prea mare asa ca fara frana pana in celebra curba de stanga prin iarba. Totul a mers conform planului, intotdeauna ajungeam la punctele cheie asa cum si-a dorit Silviu. Pe viitor ar merge si mai mult offroad...

Tura de plimbare prin istorie -duminica 21.10.2012 acum 13 ani 9 luni #1161

• revel
    • Deconectat
    • perpetum mobile.0745384804
    • Postări: 56
    • Mulțumiri primite: 19
    iti dai seama cit a copt-o?e meritul lui cu organizarea ,bravo si felicitari.

pe carari de munte ,in serpentine asfaltate, inconjurate de codri si paduri salbatice,peisaje mirifice,evident pe 2 roti...

Tura de plimbare prin istorie -duminica 21.10.2012 acum 13 ani 9 luni #1162

• silviu
    • Avatarul lui silviu Autor Subiect
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
    • ghkf
    • Postări: 31
    • Mulțumiri primite: 10
    din pacate zi-lumina ne opreste din a merge pana la si de la iacobdeal numai pe offroad... daca nu bagam sosea ajungeam noaptea inapoi
    Cu siguranta vom mai cauta "variante", pe langa Macin, mersul prea mult pe sosea nici mie nu-mi place fara cursiera :)
    Un alt dezavantaj este distanta pana in zona localitatii Greci... eventual poate data viitoare ne grupam in 1-2 masini, cotizam, si pupam offroad cat sa ne ajunga pe-o masea :)

ghj

Tura de plimbare prin istorie -duminica 21.10.2012 acum 13 ani 9 luni #1163

• silviu
    • Avatarul lui silviu Autor Subiect
    • Deconectat
    • ghkf
    • Postări: 31
    • Mulțumiri primite: 10

revel a scris: iti dai seama cit a copt-o?e meritul lui cu organizarea ,bravo si felicitari.

Multumesc Revel, insa meritul principal e al zonei... eu am facut doar o recunoastere si am pus cap la cap cateva calcule. Celalalt merit e a celor care se incumeta (pregatiti!) la asa ceva.

ghj

Tura de plimbare prin istorie -duminica 21.10.2012 acum 13 ani 9 luni #1169

• Fito
    • Deconectat
    • test
    • test
    • Postări: 18
    • Mulțumiri primite: 11

silviu a scris: Tura s-a "indeplinit" in marje, am trecut inapoi cu bacul de 18.00. Ne-am chinuit putin sa-l prindem, ca sa nu piarda Gergica al nostru inca 30 minute de semilumina... eram la Dinogetia la 17.36, la bac la 17.53, s-a calculat si s-a mers cu un 35 constant sa prindem bacul.
    Evident, pana doar Georgel a facut la Iacobdeal, cineva acolo sus il iubeste, dar s-a rezolvat repede si am dat pedala mai departe.
    Pauza de masa de la popasul de la Greci binevenita, mancarea buna ne-a mai ridicat moralul...
    Vreme buna, nu ne-a spart vantul la intoarcere asa cum ne asteptam (la dus ne-a batut din spate), numai grasii de mine s-a taiat cand a pierdut trena pe la Jijila :)

Participanti la tura:
    Revel (doar pana in pricopan) - la multi ani mestere!
    Alex Ilie
    Emil Manea
    Fito
    Cristi Ciontu
    Cristi CRF
    Georgian Patriche
    Bogdan
    si grasul de subsemnatul:)

As vrea daca se poate si nu cer prea mult ca cei care au participat sa dea un feedback cu bune/rele pe tura asta.
    Multumesc tuturor pentru participare, ca de obicei mi-a facut placere sa pedalez alaturi de voi si ne vedem la urmatoarea.
    (poze in curand)

Fito, coud you upload somewhere the photos you took and give us the link, we would very much love to have them :) I'll do the same with mine (even if their not as high quality as yours :)
    Also, I would appreciate a lil' bit of feedback from you about the trip :)
    All the guys thank you for the gesture at the restaurant (even if you didn't have to do it!)
    See you next time!
    Cheers!

Hi guys,
    I would like to thank you all for the wonderful trip we had all together. I really enjoyed a lot during all trip, the route was very nice, the organization was perfect (You are the best Silviu ¡¡¡¡), we had a wonderful weather and the food in the restaurant was great, although I didn’t finish it because it was too much for me.

I never before had been in the other side of the river, it’s a very nice place, there is flat land and also mountings, so it’s a good place for biking, and what is the most important thing is that there were NO DOGS barking us all the time¡¡¡¡¡ :lol: :lol: :lol:

Everybody has explained to me what we were seeing in our trip, especially Silviu, due to your explanations I have learn a little bit of history. I will upload the pictures as soon as I can in order to share them with you.
    I really hope to bike with you all soon. See you next time¡¡¡¡¡¡¡
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: crf1988, silviu

Tura de plimbare prin istorie -duminica 21.10.2012 acum 13 ani 9 luni #1278

• Fito
    • Deconectat
    • test
    • test
    • Postări: 18
    • Mulțumiri primite: 11
    Hi guys,

You can see the pictures and video in next link:

plus.google.com/photos/10675554674664845...hkey=CNLk09eT5YS7mgE
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: crf1988, silviu

Tura de plimbare prin istorie -duminica 21.10.2012 acum 13 ani 9 luni #1279

• crf1988
    • Deconectat
    • Postări: 77
    • Mulțumiri primite: 7
    Thank you for the pics Fito. We will see tomorow at 9:15 ;). Have an easy day at your work.

• Pagină:
    • 1
    • 2
    Timp creare pagină: 0.066 secunde

Suntem pe Strava