SUBIECT:

spring race constanta acum 10 ani 1 lună #19952

• pedro
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 761
  • Mulțumiri primite: 338

ciprian.dascalescu a scris: La categoria 30-39 ani sant 87 de persoane.....

Pfuuu .. parfum.. ii spulberati!! :evil:

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

spring race constanta acum 10 ani 1 lună #19955

• sosta
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 1110
  • Mulțumiri primite: 427
Am vb. cu Ciprian si-mi da barele lui :woohoo: , deci s-a rezolvat cu transportul! Va mai fi un loc liber la mine in masina!

spring race constanta acum 10 ani 1 lună #19957

• danos
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 336
  • Mulțumiri primite: 118
M-am inscris si eu si am achitat. Asa ca, pe ei pe ...........
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: donygrec

spring race constanta acum 10 ani 1 lună #19958

• ciprian.dascalescu
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 726
  • Mulțumiri primite: 150
Sorin, se baga si Adrian la noi in masina si asa vom merge doua masini cu cate 4 persoane ...

spring race constanta acum 10 ani 1 lună #19959

• muti
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 3072
  • Mulțumiri primite: 1815
Pfoalei ... o sa fie numai praf la Start.
Bravos bajeti! Vantul din spate fie cu voi. :)

spring race constanta acum 10 ani 1 lună #19960

• sosta
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
Super tare ... abia astept B)

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20509

• ciprian
  • Deconectat
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • Postări: 4414
  • Mulțumiri primite: 1232
Succes sa va spun,nu prea mai merge deoarece s-a terminat concusul. Felicitari pentru pozitiile in clasament pot da va spun. Drum bun catre casa sa aveti.

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20510

• muti
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 3072
  • Mulțumiri primite: 1815
Deja stii si nu spui la toata lumea? :(
Eu credeam ca anul acesta vom fi putin mai nesecretosi cu rezultatele obtinute (mai ales boboceii intr-ale curselor), dar ... nici o schimbare. :(
Ceva semne ar fi fost bune, mai ales ca am evoulat cu tehnologia.

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20511

• ciprian
  • Deconectat
Ii las pe ei sa faca anunturile. Dar poate ne fac si o mica povestioara, ca asa e frumos.

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20512

• Aurelian
  • Deconectat
  • 0752177566
  • Postări: 603
  • Mulțumiri primite: 176
Frlicitari: Emil, Adi, Pedro... ;)

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20513

• ciprian.dascalescu
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Postări: 726
  • Mulțumiri primite: 150
Deci eu , locul 49 la general si locul 19 la categoria 30-39 ani . Dar precizez ca am plecat din coada plutonului...
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: ciprian

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20514

• sosta
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
Gasca, am gasit in masina un buf alb GXC care nu-mi apartine! Cine l-a pierdut, sa ma sune!

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20516

• pedro
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
ciprian a scris: Ii las pe ei sa faca anunturile. Dar poate ne fac si o mica povestioara, ca asa e frumos.

Spring Race Constanta 3 aprilie 2016
O zi frumoasa de primavara dis de dimineata , soare foarte putin vant , toata lumea odihnita in forma , asa ca la ora 7.00 ne am urcat caluti pe masini, si dungaaaa, catre Constanta!! Pe drum frumos, unii petreceau in masina , unii doar discutau ca sa ne treaca timpul!! Sorin a fost un pic cam rau cu masina lui, a tinut pedala pana in podea tot drumul, Emil facea 13-14 , ca o sa se consume benzina din rezervoare..la un Peco cand am facut popas, sorin a spus ca duce masina acasa si ii da foc, fiindca a scos consum de 9 litri la suta...in fine , cu de toate .. am ajuns bine in Poiana !! Si am sa spun prima data partea frumoasa care am vazut-o de cum am ajuns... TRASEUL!! atat pot spune ca a ramas frumos de la acest concurs!! in rest nimic care sa te atraga .. sa te faca sa te simti bine!! Asta e .. fiecare isi fac organizarea cum stiu ei mai bine!! Sa dat STARTUL, plecare in viteza , cei buni au inceput sa dea distanta, printre care pot enumera doi din colegi , prieteni nostri, Emil si Ady, eu incercam sa ma tin cat de cat dupa ei,mergeam bine , chiar super bine, era acolo dupa ei, ii aveam in vizor pana la o coborare unde era pusa o vulpe moarta si vopsita!! acolo kamikaze , coboram in mare viteza cand in fata pe trasa pe care mergeam imi apare un sant , am franat destul sa imi caut alta trasa, unul era chiar in spatele meu, acesta ca sa nu intre in mine a facut o eschiva, ma ocolit si a intrat brusc in fata mea, ceea ce ma facut sa intru pe acel santz ca sa nu intru in el si mi a fugit bicla de sub mine, bineinteles... m-am facut gramada , faza frumoasa a fost ca in timp ce ma haraiam pe casca imi spuneam in gand ... Vai doamne ce bine este ca am casca!!!!!, m-am zdrelit un pic, m-am sifonat nitel, umar , genunchi, durere sub coasta!! asta e se intampla!! In fine , mi am adunat , ceas , kilometraj , telefon , pompa de pe jos, m-am urcat un pic cam greu pe sa, si am incept sa imi intru in ritm... greu , greu.. vreo 3 km am suferit scrasneam din dinti de duerere dar incercam sa trag.. in tot acest timp de la cazatura pana mi am revenit un pic din soc , m-au depasit cred ca vreo 15 concurenti,, am mai recuperat pana la final dar nu destul ca sa prind un podium la categoria mea!! Oricum .. la starea in care eram sunt multumit de timp.. de un loc 5 la categorie si un 20 si ceva la general.. inca nu sa clarificat lista de general, mau au de lucrat baieti fiindca sa furat , sa suntat traseul si mai sunt multi dintre ei din cate am inteles care vor fi descalificati!! Per total is multumit!! si vreau sa felicit campionii, Locul 1 la categoria 30-39 Manea Emil , locul 3 tot la aceasta categorie Donici Adrian!! bravo baieti!! in rest.. Dumbrava Petrica locul 5 la cat 40+, Stanciu Sorin locul 34 categoria 30-39, Bogzoiul Daniel locul 50 tot la categoria 30-39, si ca sa nu uitam fiindca ne-a fost partenera de drum de concurs , Monica locul 1 la open feminin!! Sa facut premierea , am stat la tombola, dar vai de capul ei de tombola.. asta este alta poveste ..dupa care ne am urcat iarasi caluti pe masini si dungaaa catre Mareeeeee!!! din mai multe motive, unul: ne era foame de vedeam stelute in fata ochilor , fiindca nu nea dat aia decat o napolitana la sfarsit .. si al doilea motiv, sa simtim briza marii!! acolo sa desfacut sampania castigata de Monica , am sarbatorit succesul fiecaruia dintre noi.. sau adunat ceva scoici , uni dintre noi au facut si cate o plimbare pe plaja.. timp in care eu am sunat o foarte buna prietena , Adriana, care ne a cautat toata Mamaia , sa vina sa ne ia si sa ne duca , sa ne recomande, un loc unde sa fie frumos si papa bun!! Si ne a dus la Restaurantul Sabroso, unde am papat de toate si am baut fiecare ce am dorit!! super atmosfera , bucatele foarte bune!! Dupa toate astea , ne am luat ramas bun de la Adriana , a fost super incatata de gasca noastra , a spus ca suntem superi , superi baieti .. chiar daca suntem moldoveni!! :evil:. Ne-am imbarcat in masinute din nou.. si ..dute Dica , dute Dica , spre Galati!! Am mai facut un mic popas la o benzinarie unde fiecarese plangea de usturimi de buze arse de la vant , soare , praf , radeam unul de altul ca ne a ramas forma ochelarilor la ochi.. si intr -un final am ajuns fiecare la casutele noastre, teferi mai putin eu, dar nu e grav :evil: , dar fericiti si multumiti de aventura !! Felicitari tuturor si asteptam urmatorul concurs unde sa dfim mult mai multi si distractia sa fie pe masura!! am sa adaug si cateva pozici cu gasca nebuna!!

Rendering Error in layout Attachment/Item: Call to undefined function mb_strlen(). Please enable debug mode for more information.

Rendering Error in layout Attachment/Item: Call to undefined function mb_strlen(). Please enable debug mode for more information.

Atașamente:

Ultima Editare: de pedro.

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20517

• pedro
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20519

• cosman
  • Deconectat
  • Postări: 885
  • Mulțumiri primite: 213
Felicitari tuturor participantilor.

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20520

• ciprian
  • Deconectat

Aurelian a scris: Frlicitari: Emil, Adi, Pedro... ;)

De ce numai lor ? Felicitari tuturor pentru pozitiile din clasament. Doar cu totii au muncit pentru un loc.

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20521

• pedro
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG

ciprian a scris:

Aurelian a scris: Frlicitari: Emil, Adi, Pedro... ;)

De ce numai lor ? Felicitari tuturor pentru pozitiile din clasament. Doar cu totii au muncit pentru un loc.

si eu oricum nu am fost pe podium!!:)))

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20524

• Marusha
  • Deconectat
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
  • Postări: 121
  • Mulțumiri primite: 57
Bravooo, baieti !!!!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: pedro

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20525

• sosta
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
Multumim Petrica pentru poveste! Nu prea mai am ce sa adaug decat ca pana la urma am scos o medie de 8,5 l/100 Km :silly: . E greu cu biclele sus, te tin pe loc si e si mai greu cu motoras mic de 1,4 la ditai caroseria. Per total am fost multumit de prima experienta cu calutii pe plafon.
A fost distractie, voie buna, iar marea ... mmmmm, o frumoasa!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: l.atanasiu, Aurelian

spring race constanta acum 10 ani 2 săptămâni #20526

• donygrec
  • Deconectat
  • Membru CCG
  • Membru CCG
  • Adrian D
  • Postări: 391
  • Mulțumiri primite: 134
Dar esti vorbaret nu gluma Domnul Pedro, multumim de povestioara. Cam asta e esenta, distractia, voia buna, prietenia. Important e sa terminam toti cursa fara incidente. Printre toate detaliile de mai sus, mai adaug si sesiunea de karaoke din masina, pe drumul de intoarcere am fost staruri rock.

Forta Otelul!!! :whistle:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: l.atanasiu, Aurelian, Marusha

Timp creare pagină: 0.093 secunde
Motorizat de Forum Kunena

Suntem pe Strava