Bine ai venit, Vizitator
    Utiliztor: Parolă Amintește-mă
    • Pagină:
    • 1

SUBIECT:

Registru biciclete acum 13 ani 8 luni #2031

• juga
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • Postări: 568
    • Mulțumiri primite: 164
    Ma uitam pe DIrtBike si am vazut acest interviu . Proiectul este inca in dezvoltare dar mie imi pare o initiativa buna. Chiar zicea Cristi Mircioi ca ar vrea sa-si puna un cip GPS pe bicla in caz de furt sa fie usor de gasit.
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: ssacagiu

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Registru biciclete acum 13 ani 8 luni #2038

• cHris
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
    • Postări: 123
    • Mulțumiri primite: 55
    am vazut si eu articolul. Au mai fost initiative de-a lungul timpului si au sfirsit prin a fi tot in uderground. Autoritatile au o mare durere in fund pentru ce nu se ia in calcul la alegeri, daca nu li se contorizeaza la plan sau daca nu le iese ceva.
    Noi o sa ii dam mai departe cu inmatricularea bicicletelor din Galati, apoi mai vedem ce-o sa fie.

Registru biciclete acum 13 ani 8 luni #2043

• illie_alex
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
    • Postări: 217
    • Mulțumiri primite: 23
    imi spun si eu parerea despre asta si zic in felul urmator :

Daca o sa le inmatriculam in timp or sa apara si taxe (ex.taxa de drum, o asigurare obligatorie ...) eu zic ca doar treaba cu cipurile e buna , si aia ptr noi asa sa gasim toaclele in caz de furt :(

ERROR 404: ROAD NOT FOUND !!

Registru biciclete acum 13 ani 8 luni #2050

• Maus
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
    • Postări: 760
    • Mulțumiri primite: 230
    ca sa o gasesti e nevoie de un modul gps la exterior ca sa nu ecraneze cadrul semnalul .Oricum cam costa ...
    Inmatricularea eu as vedea-o facuta cat mai discret pe bicla ptr ca hotomanul sa nu se prinda ca e ''insemnata'' si cu care poti dovedi oriunde si oricand ca bicla aia este si a fost candva a ta.

Registru biciclete acum 13 ani 8 luni #2052

• Austin
    • Deconectat
    • Also known as MIRCEA
    • Postări: 631
    • Mulțumiri primite: 126
    Ideea in sine suna bine, dar, sa coboram un pic cu picioarele pe pamant si sa ne amintim ca suntem in frumoasa Romanie. Daca e vorba doar de un insemn fizic, singura metoda este sa o vezi personal prin oras (pentru ca politia nu se oboseste), sa il iei pe ala de gat si sa-l imobilizezi cu bicicleta cu tot, chemi garda, se confisca pentru cercetari bicicleta impreuna cu retinerea suspectului, ca apoi imediat sa vii cu acte doveditoare (factura, acte, sau orice hartie oficiala in care apare si seria de pe cadru). Altminteri, cea mai usoara varianta ramane cea scumpa, cu chip-ul GPS, prin care da, in caz de furt, mergi la politie, neaparat si cu actele de detinator a toaclei, faci plangerea, ei il cauta prin gps si il salta, apoi te suna sa-ti ridici de la politie jucarica. Iar daca, prin intamplare, jucarica are defecte (ca cine stie cum si-a batut ala joc de ea), doar tribunalul iti poate obtine despagubiri pentru reparatii... Asa ca, e cam gri problema aici.

Multumesc celor ce ma suporta, in orice mod posibil :)

Registru biciclete acum 13 ani 8 luni #2103

• ady2012
    • Vizitator
    • Vizitator
    cel mai sigur e o alarma montata, si sunt pt scutere si biciclete,un semnal pe mobil si fugi la locul unde ai parcat frumusetea,gps-ul...daca are timp tipul sa o faca piese,prinzi doar cadrul vopsit cu o bidinea...www.perfuzia.org/2011/01/bicicleta-furata.html

Registru biciclete acum 13 ani 8 luni #2105

• Austin
    • Deconectat
    • Also known as MIRCEA
    • Postări: 631
    • Mulțumiri primite: 126
    pt parcari publice circulate, sau cand esti prin zona sa auzi o alarma, am vazut la vreo 10 E pe dx.com o alarma pentru bicicleta la 120 dB, bazata pe vibratii... ai miscat bicicleta, urla in draci... zic eu ca e folositoare pt a face hotul sa renunte imediat... si unde pui ca mai are si telecomanda pt armare :woohoo: :silly:

Uitati si jucarica: alarma

Multumesc celor ce ma suporta, in orice mod posibil :)
    Ultima Editare: de Austin.

Registru biciclete acum 13 ani 8 luni #2238

• ssacagiu
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • Postări: 30
    • Mulțumiri primite: 9
    Eu cred ca un prim pas ar fi un element comun de identificare (autocalant, placuta, sau altul) prezent la toti cei din clubul de ciclism (asa ca sa dam exemplu :woohoo: ). Cei care vor sa-si adauge suplimentar alarma, gps o pot face individual, insa itai sa avem ceva comun- aici eu sunt ptr un element vizibil (ca sa se stie ca bicicleta e cunoscuta in comunitatea ciclistilor, poate se sperie manglitoru' :silly:)

• Pagină:
    • 1
    Timp creare pagină: 0.060 secunde

Suntem pe Strava