Ce mai gaseste omul pe la altii prin curti .
Iata ca eu am gasit unul care nu stia nici el de el, dar de unde sa stiu eu de el.
Sambata dimineata 23.04 2016 am plecat la o tura lunga prin Dobrogea. Dupa 40 km ajung la Popasul Angelo, Loc. Greci, aflat la circa 10 km de localitatea Macin , spre Constanta( cei din Galati si Braila stiu locatia ) unde vroiam sa maninc ceva si pe urma, iar la drum.
Ajung pe terasa, sprijin bicicleta de un scaun, intru in restaurant ca sa dau comanda si sa ma intorc la masa. Nici nu apuc sa inchid usa dupa mine si il aud pe unul ca mi se adreseaza, unul din bar, un angajat :
Ba , dar de ce nu ai bagat si bicicleta in restaurant ? eu ma uit la el ca nu intelegeam ce spune, cu cine vorbeste.
El deruleaza banda si spune la fel. ....ba, de ce nu ai bagat bicicleta in restaurant ?....
Ii spun ca nu pot sa fac acest lucru, am venit sa dau comanda si pe urma ies, pe terasa.
El , nu. Bicicleta trebuie sa stea in strada si imi arata obrazul ca sunt nesimtit, ca poate am deranjat un grupul de 3 persoane care mai erau pe terasa.
Da, cred. Am venit cu asa viteza si am facut asa de mult praf !! Ce cursiera rea, am !!!
Si iute asa am inceput sa ii explic lui ALA, ( asa ii voi spune ) cum sta treaba. Ce sa ii explici ? Nu pricepea nimic. El o tinea pe a lui , cred ca era alergic la ciclisti .
L-am lasat sa bolboroseasca acolo (vorbea singur) si m-am adresat unui ospatar care era si el in bar, cu ALA.
Cum ALA nu tacea, am anulat comanda si am plecat la urmatorul popas ( Popas Caprioara, aproape de Loc. Horia )aflat la 15 km. in continuare pe drumul de Constanta. Acolo, nici o problema , servire imediata si m-au lasat si cu bicicleta pe terasa. Nu a deranjat pe nimeni.
Concluzie : ce poate sa faca un angajat, un simplu angajat din munca cuiva. Acel proprietar de restaurant nici nu stie ce se intimpla in locatia lui.
Oare se merita sa te duci in astfel de locuri. ?
Oare se merita sa taci si sa inghiti porcariile de la unul ca ALA ?
Dupa ce te certi cu el, mai ai incredere,ce maninci ? Eu daca ramineam acolo in continuare sa maninc , oare ce imi punea in farfurie ?
Daca ajunge un grup de ciclisti acolo, el nu le poate spune nimic ca sunt multi dar se poate razbuna pe tine cu mincarea ? Maninci acolo si iti este rau pe drum.
Voi cei care va dati cu bicicletele prin Macin , ocoliti acea locatie, nu se merita sa dai peste unul ca ALA care sa-ti strice iesirea .
Si cind ma gindesc ca am mincat de 2 ori acolo. Dar nu m-a servit ALA !! Si nici nu eram cu bicicleta.